Advertisement

Tornádo Slovensko : Tornado V Gemerskej Vsi A Obrovske Krupy Na Zempline Aktuality Shmu : Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast.

Tornádo Slovensko : Tornado V Gemerskej Vsi A Obrovske Krupy Na Zempline Aktuality Shmu : Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast.. Ve čtvrtek večer se obcemi petkovce, čierne nad topľou a bystré prohnalo tornádo, které ničilo domy a zahrady. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad topľou mohlo mať rýchlosť okolo 200 kilometrov za hodinu, čo podľa medzinárodnej stupnice sily. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Video pridal používateľ jozok19 do kategórie videá.

Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Tornádo sa vo štvrtok nevyskytlo len na slovensku, ale aj v juhovýchodnom poľsku. Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. Na slovensku sa dnes vyskytlo tornádo. Súviselo s prehánkou, ktorá sa vyskytla južne od miesta, kde tornádo dosadlo na zem.

Video Foto Na Vychode Zosadlo Tornado Sposobilo Materialne Skody Televizia Markiza
Video Foto Na Vychode Zosadlo Tornado Sposobilo Materialne Skody Televizia Markiza from static.markiza.sk
Vyvracelo stromy a poničilo domy. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Přesun tlakové níže přes slovensko. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22. Tornádo se lidem podařilo zachytit i na video z okolních obcí (viz video níže. Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie.

Strhlo několik střech a vyvracelo stromy.

Poškodilo obytné domy, některé zůstaly „bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru. Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo. Poškozené jsou obytné domy, některé z nich skončily bez střechy. Cnn prima news ■ zprávy zahraničí slovensko. Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad topľou mohlo mať rýchlosť okolo 200 kilometrov za hodinu, čo podľa medzinárodnej stupnice sily. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Tornádo, které ve čtvrtek poničilo východoslovenskou obec petkovce u vranova nad topľou mohlo dosahovat rychlosti okolo 200 kilometrů za hodinu, odhadl slovenský hydrometeorologický ústav. Vyvracelo stromy a poničilo domy. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic.

Letos na slovensku zaznamenali tornádo už 22. V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22. Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy.

Budu Na Slovensku Tornada Tech Sme
Budu Na Slovensku Tornada Tech Sme from m.smedata.sk
Tornádo sa vo štvrtok nevyskytlo len na slovensku, ale aj v juhovýchodnom poľsku. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: Tornádo, které ve čtvrtek poničilo východoslovenskou obec petkovce u vranova nad topľou mohlo dosahovat rychlosti okolo 200 kilometrů za hodinu, odhadl slovenský hydrometeorologický ústav. Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo. Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná. Nedotklo sa však zeme a rýchlo zaniklo.

Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média.

Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: Poškodilo obytné domy, některé zůstaly „bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru. Letos na slovensku zaznamenali tornádo už 22. Obec petkovce na východě slovenska postihlo tornádo. Video pridal používateľ jozok19 do kategórie videá. Meteorológovia potvrdili, že na východe slovenska sa vyskytlo tornádo. Plechy ze střech (tornádo) odneslo možná 100. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Extrémne počasie, počasie, tornádo zdroj: Východním slovenskem se prohnalo tornádo. Přesun tlakové níže přes slovensko. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy.

Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti severnej ameriky. Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo. Na slovensku sa dnes vyskytlo tornádo. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast. Extrémne počasie, počasie, tornádo zdroj:

Qtj6adwrzofo M
Qtj6adwrzofo M from www.ta3.com
Cnn prima news ■ zprávy zahraničí slovensko. Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly „bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad topľou mohlo mať rýchlosť okolo 200 kilometrov za hodinu, čo podľa medzinárodnej stupnice sily. Obec petkovce na východě slovenska postihlo tornádo. Tornádo v petkovcích v okrese rychnov nad kněžnou mohlo mít rychlost kolem 200 kilometrů za hodinu, což podle tornádo se ve čtvrtek nevyskytlo jen na slovensku, ale i v jihovýchodním polsku. Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo.

Povrchu sa dotklo iba na pár sekúnd.

Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Domů tornado slovensko východní slovensko zasáhlo tornádo. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast. Súviselo s prehánkou, ktorá sa vyskytla južne od miesta, kde tornádo dosadlo na zem. Tlak vzduchu přepočítaný na hladinu moře hpa (černé čáry), teplota (barevná škála, °c), teplota na meteorologických stanicích. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Najlepší prehľad aktualít na slovensku a vo svete. Cnn prima news ■ zprávy zahraničí slovensko. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top. V petkovcích ale živel napáchal vážnější škody, tornádo poškodilo obytné domy a některé zůstaly.

Posting Komentar

0 Komentar